ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΕΣΩ Skype

Οι συνεδρίες μέσω Skype είναι μια σύγχρονη, αναγνωρισμένη και αποδεκτή μορφή θεραπευτικών αλλά και συμβουλευτικών συναντήσεων οι οποίες γίνονται με ένα άτομο και τον επαγγελματία ψυχικής υγείας. Μέσα από αυτές τις συνεδρίες υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε άτομα τα οποία δυσκολεύονται να μετακινηθούν από το σπίτι τους για λόγους υγείας (πχ. ασθένεια ή κινητικά προβλήματα), σε άτομα τα οποία ζουν σε περιοχές στις οποίες η πρόσβαση σε ψυχολόγο είναι δύσκολη, σε άτομα τα οποία ταξιδεύουν τακτικά και σε άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν άλλες δυσκολίες οι οποίες τους εμποδίζουν από το να βγουν από το σπίτι τους (πχ. αγοραφοβία).

Όπως και στις συνεδρίες οι οποίες πραγματοποιούνται στο γραφείο του επαγγελματία ψυχικής υγείας, ο επαγγελματίας δεσμεύεται από το απόρρητο και τη δεοντολογία του επαγγέλματος του.

Πλεονεκτήματα:

  1. Εύκολη πρόσβαση σε άτομα τα οποία δυσκολεύονται να μετακινηθούν από το σπίτι τους
  2. Χαμηλότερο κόστος από τις συνεδρίες πρόσωπο-με-πρόσωπο
  3. Μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία όσον αφορά τον προγραμματισμό των ραντεβού
  4. Δυνατότητα λήψης συμβουλευτικών υπηρεσιών από ένα πιο οικείο περιβάλλον
  5. Μπορούν να λειτουργήσουν συμπληρωματικά με τις συνεδρίες πρόσωπο-με-πρόσωπο εάν χρειάζεται να περάσετε ένα χρονικό διάστημα εκτός πόλης
  6. Μπορούν να φανούν πιο αποτελεσματικές από τις πρόσωπο-με-πρόσωπο συνεδρίες εάν ο συμβουλευόμενος αισθάνεται πιο άνετα και λιγότερο αμήχανα απ’ ότι αν βρισκόταν στο γραφείο του ψυχολόγου. Σε αυτή την περίπτωση, είναι πιο πιθανό ο συμβουλευόμενος να ανοιχτεί πιο εύκολα στη διαδικτυακή συμβουλευτική και να έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Πληροφορίες: 

  • Κόστος συνεδρίας: €30
  • Διάρκεια: 50 λεπτά

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να διευθετήσετε ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 99-359809 ή μέσω e-mail στο theonimt@hotmail.com